Nou Promotie Clor tablete piscine 5 kg Geho Mărește

Clor tablete piscine 5 kg Geho

5949161351406

Nou

Produsul conţine 90% clor activ(Symclosene).

Mai multe detalii

247,00 lei

Descriere produs

Clor tablete 5 kg Geho. Substanța biocida solida in forma de pastile cu greutate de 200g utilizata pentru dezinfecția apei din piscina.

Produsul conţine 90% clor activ(Symclosene).

GEHO – Clor Tablete 200 sunt pastile organice de clor, ce se dizolvă încet, în 7 zile, fără reziduuri şi fără a influenţa valoarea pH-ului si sunt folosite la tratarea si dezinfecția apei de piscina.

GEHO – Clor Tablete 200 sunt rezistente la descompunerea rapidă cauzată de căldura artificială sau de radiaţiile solare.

GEHO – Clor Tablete 200 sunt stabilizate, astfel încât nu va mai fi nevoie de un stabilizator al clorului.

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Utilizare:

pH-ul apei trebuie reglat înainte de fiecare utilizare intre valorile 7.0-7.4. La umplerea bazinului, se adaugă 1 pastila la fiecare 20 metri cubi de apă. La funcţionarea curentă este suficientă adăugarea într-un bazin de înot închis, la fiecare 7 zile, a 1 pastile la fiecare 40 metri cubi de apă, iar pentru piscinele neacoperite se va dubla cantitatea.

GEHO – Clor Tablete 200 nu se aruncă în bazinul piscinei, deoarece, din cauza concentraţiei de clor eliberate, se poate decolora podeaua bazinului.

Durata de timp necesara pentru efectul biocid este 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor in zona se poate face imediat fara restricție. Eliminarea in siguranța a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se păstrează in ambalajul original închis, ferit de zinghet si căldura excesiva.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesional, populație.

27 alte produse din aceeași categorie: