GDPR Prelucrarea datelor cu caracter personal

Stimati clienti si utilizatori ai platformelor noastre de comert online,Incepand cu data de 25 mai 2018 va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, WAINCRIS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.Scopul colectarii datelor este pentru informarea clientilor privind situatia contului lor de pe platformele noastre online, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, pentru trimiterea de Newslettere si/sau informari periodice, prin folosirea postei electronice sau SMS, de cercetare de piata, de monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului.De asemenea, WAINCRIS SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare.Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda, a formularelor de contact si cerere de oferta, de abonare la newsletter, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date WAINCRIS si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile specificate mai sus.De asemenea prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Rectificarea, actualizarea, blocarea, transformarea in date anonime sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date se poate realiza pe baza unei cereri scrise transmise catre adresa noastra de email office@waincris.ro sau prin posta la adresa:SC WAINCRIS SRL, Str. Crinilor nr.14, Pascani, jud IasiAvand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de datele dumneavoastra personale care se regasesc si se stocheaza in baza noastra de date va informam ca am implementat in platformele noastre de comert online un sistem ce va permite sa fiti informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale, sa aveti acces la datele stocate in baza noastra si sa solicitati stergerea datelor dvs personale stocate de catre compania noastra.