Expedierea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier Express.

Plata produselor se poate face atat prin sistem ramburs valoarea fiind cea specificata in proforma emisa la confirmarea comenzii, la care se adauga taxele de transport si de retur (ramburs), cat si prin Ordin de Plata direct din contul bancii dvs. achitand astfel in avans produsele comandate.

Societatea comerciala WAINCRIS SRL nu este responsabila pentru eventualele deteriorari sau pierderi ale coletelor, aceasta atributie revenind exclusiv firmei de curierat.

Tarifele in vigoare practicate de compania Fan Courier Express sunt cele afisate aici.

Veti fi contactati pentru a va furniza costurile exacte de transport pentru produsele dorite.(costurile depind de greutatea coletului si de localitatea unde se face livrarea - daca nu este in localitatea unde are sediu firma de curierat se percep taxe suplimentare).

Aveti posibilitatea de a localiza online comanda dvs. indata ce aceasta este preluata de curier, pe baza numarului de AWB care va fi comunicat prin email.

IMPORTANT: In cazul comenzilor ce includ produse avand o greutate mai mare de 50kg se va solicita plata unui avans cuprins intre 100-500 lei.